SHUT UP AND TRAIN!

House Of Boxing

House of Boxing is een trainingscentrum waar de ontwikkeling van de sporter voorop staat, zowel mentaal als fysiek.

 

Samen werken we aan jouw fitheid, techniek, weerbaarheid, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.Onze trainers hebben ervaring met het lesgeven op topniveau en kennen de (kick-)bokssport door en door.House of Boxing biedt bokszaktrainingen en (kick-)bokstrainingen voor alle niveaus en leeftijden.Deze trainingen zijn één van de beste allround cardiotrainingen die er bestaan.

Voor wie zijn of haar grenzen tot het uiterste wil testen hebben wij onze zelf ontworpen extreme trainingen: GladiatorX en AmazoneX.Ook voor specifieke trainingen zoals functional training, kickinghield en krachttraining.

Voor groepslessen voor alleen vrouwen, personal training en wedstrijdvoorbereidingsprogramma’s kunt u bij ons terecht.Ongeacht je leeftijd, ervaring en conditieniveau krijg je een gepaste allround work-out tegen een betaalbare prijs.Voor slechts €25,00 tot 14 jaar en € 30,00 per maand vanaf 15 jaar sport je onbeperkt bij ons.

House of Boxing heeft een uitgebreid aanbod aan groepslessen en net als bij een traditionele Amerikaanse boksschool, kun je binnen lopen voor een vrije training!

Samen werken we aan jouw fitheid

Samen werken we aan jouw fitheid, techniek, weerbaarheid, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.
Samen werken we aan jouw fitheid

Samen werken we aan jouw fitheid, techniek, weerbaarheid, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Ervaren Trainers
Onze trainers hebben ervaring met het lesgeven op topniveau en kennen de (kick-)bokssport door en door.
Voor wie zijn grenzen wil testen
Voor wie zijn of haar grenzen tot het uiterste wil testen hebben wij onze zelf ontworpen extreme trainingen: GladiatorX en AmazoneX.Ook voor specifieke trainingen zoals functional training, kickshield en powerbandboxing.
Speciale trainingen voor vrouwen
Speciaal voor vrouwen die liever trainen met andere vrouwen hebben wij bokszaktrainingen voor alleen vrouwen met alle voordelen van een bokszaktraining; vetverbranding, versterking van je bloedsomloop, je spieren, je botten en je weerstand, verbetering van je reactievermogen, balans, snelheid, timing en coördinatie!
Programmas voor scholen en bedrijven
Bedrijven hebben veel baat bij sportende werknemers. Resultaten zijn een lager ziekteverzuim en scherpere, effectievere werknemers, mede doordat stress op een gezonde manier wordt kwijt geraakt.Onze trainers hebben veel ervaring met (speciaal) onderwijs en kunnen derhalve een workshop, gymles of sportdag opzetten die uitdagend en gevarieerd is voor iedere leerling.Bij de jeugdgroepen zijn er altijd meerdere trainers aanwezig zodat veiligheid zowel fysiek als emotioneel gegarandeerd wordt.Respect is bij House of Boxing heel belangrijk!Respect voor jezelf, respect voor elkaar, respect voor de sport